Villa Lovina

Bali is rijk aan natuurschoon

image-76.jpg Bali is rijk aan natuurschoon

Bali is een van de 18.000 eilanden van Indonesiƫ. Maar is wel uniek. Uniek door haar eeuwenoude tradities, haar religies, bevolking en natuurlijke schoonheid. De randen van Bali zijn door het toerisme geraakt maar de kern van het eiland is van een ongelooflijke schoonheid en ongereptheid. Het eiland is groen, geurig en warm Er is een fraai kleurenpalet zichtbaar. De intense groene terrasvormige rijstvelden. De blauw omfloerste bergen. De bloemenzee in de dorpen en langs de wegen. Alles ademt schoonheid en puurheid. Er is geen industrie op Bali dus de lucht is zuiver en eerlijk.

Beleef Bali

image-77.jpg Beleef Bali

De bevolking van Bali is gastvrij. Nooit sta je voor een gesloten deur. Nimmer een nors gezicht. Geen afkeer tegen toeristen en geen onveilig gevoel. Iedereen kan 's-avonds laat veilig over straat. Waar ook op het eiland. Bali is ook een plek waar veel religies goed naast elkaar leven. Er zijn heel veel tempelcomplexen, kerken en moskeeƫn. Het leven wordt veelal beheerst door religieuze uitingen. De kleuren en geuren van het geloof op iedere plek van Bali herkenbaar.

Deze combinatie maakt Bali Uniek. Maar Bali is meer. Er is meer dan natuurschoon en religie. Bali zal je ook zeker waarderen om haar goede keuken, de uitgaans mogelijkheden en de voordelige prijzen tijdens je verblijf.

Bali in cijfers

image-78.jpg Bali in cijfers

Bali ligt op ca. 13 vlieguren van Nederland. Jaarlijks bezoeken 300.000 toeristen het eiland, de meeste vakantiegangers blijven in het zuiden en boeken voor enige dagen.

Bali telt 3 miljoen inwoners en 2 miljoen daarvan wonen in het drukke zuiden. De hoogste berg is wel 3200 mtr. hoog maar er zijn ook diepe weelderig begroeide ravijnen. Landbouw en toerisme vormen de inkomstenbron. Het wegenstelsel bestaat uit 2 baans asfalt. Veel Europese toeristen bezoeken eerst eilanden als Java, Sumatra en Kalimantan en komen dan uitrusten op Bali. Anderen doen eerst Bali aan en hoppen vervolgens naar Lombok, Flores of de Molukken. Veruit de meeste toeristen komen naar Bali om te relaxen en te genieten van de ontelbare schoonheden.

Noord Bali
Noord Bali

Villa Lovina Boeking en Informatie

Meer weten of de Lovina Villa boeken? Stuur een mailtje via het email formulier: Villa Lovina Email

Tot ziens in Bali!

Villa Lovina Noord Bali