Villa Lovina

Overwintering op Bali: Service met Hoofdletters

image-52.jpg Overwintering op Bali: Service met Hoofdletters

Na de lange vliegreis wordt je op kost prijs basis van circa Euro 40,-opgehaald van het vliegveld door Ekka of Eric.Deze prijs is gebaseerd op maximaal 4 personen met bagage. Chauffeurs die engels spreken en ze rijden in uitermate comfortabele Japanse MPV's met airco. Onderweg is er al tijd voor shoppen en stoppen. Bewonder zeker het uitzicht op de pasweg bij de Twin-lakes en iets verder voor Munduk. Je staat op 1500mtr. hoogte en het zicht is adembenemend. Bij helder zicht kan de chauffeur je Lovina aanwijzen maar het neemt nog een uurtje afdalen eer je kennis kunt maken met je personeel voor die weken en de Nederlandse opvang.

Wij en vooral de staff van Villa Lovina helpen als het nodig is en geven alle benodigde informatie. In de villa's zijn ook nog informatieboeken om alles relaxed na te lezen over de in/outs en do's/dont's.

Bij aankomst is er een verfrissende drank, een welkomstpakket en wordt de eerste maaltijd door ons gratis verzorgd. Boodschappen doen komt wel een andere keer.Boodschappen worden in overleg met de staff van de Villa gedaan op Uw kosten en wensen voor de maaltijden.

Overwinteren op Bali

image-53.jpg Overwinteren op Bali

Ondanks dat het op Bali regentijd is als de winter Nederland in haar greep heeft, is de temperatuur hier altijd aangenaam. Met 5 zonne-uren per dag kan je diep bruin kleuren in korte tijd. De UV straling is gem. 6/7. Als het regent dan zijn het meestal korte buien die vanaf ca. 16.00 uur neerslag brengen. Ook regent het zelden langdurig. Voordeel van deze periode boeken is de uitbundige natuur. Vlinders zo groot als servetten fladderen voorbij. En alle planten en bloemen tonen zich op hun fraaist. Ook zijn er minder toeristen te zien en is het eiland nog exclusiever.

Heb je belangstelling om langere tijd dan 5 weken aaneengesloten Villa Lovina te huren, dan gelden er speciale tarieven. Tijdige boeking is wel een vereiste om een lange aaneengesloten periode te reserveren. Een normaal extended toeristenvisum is 6 weken geldig. Wil je nog langer op Bali verblijven dan wordt een speciaal sociaal visum verlangd. Wij zijn behulpzaam bij het verzorgen van de documenten. Voor meer informatie klik dan op contact onderop de pagina rechts.

bloem
bloem

Ixoria
Ixoria

Villa Lovina Boeking en Informatie

Meer weten of de Lovina Villa boeken? Stuur een mailtje via het email formulier: Villa Lovina Email

Tot ziens in Bali!

Villa Lovina Noord Bali