Villa Lovina

Scooter of auto

Bali heeft 3 miljoen inwoners en is half zo groot als Nederland. Vooral het zuiden van het eiland is druk. De wegen zijn niet berekend op het groeiende verkeersaanbod en files zijn in Denpasar en omgeving een dagelijks terugkerende gegeven. Hoe anders is het in Noorden in de omgeving van je villa. De villa ligt aan een doorgaande weg.
Op die weg de JL. Raya zie je veel 125cc. scooters rijden. Met soms 5 mensen erop. Met kippen, zwaardvissen en varkens achterop, een bron van verbazing voor de toerist wat je allemaal al kan vervoeren op een scooter. Maar ook kan een scooter toeristen vervoeren.
Je eigen helpdesk kan je behulpzaam zijn, ook om een goed beeld te krijgen van pro en contra scooter huur. Auto huren met chauffeur is veel minder controversieel. Dat kan dagelijks geregeld worden. Gewoon zelf maar wat gaan rijden kan, en naar de bekende toeristische high-lights kan ook.

Snel of Langzaam

image-42.jpg Snel of Langzaam

Fietsen? We zouden het niet aanraden. Gewoon te warm en men is geen fietsers gewend. Boot? Kan geregeld worden. Een tocht met een visserboot en opstappen op het strand voor de villa dat kan. Wil je een keertje lowbudget reizen stap dan in een Bemo. Voor bijna niets reis je naar iedere plek die je wilt in die omgeving. Dat gaat niet snel maar je komt er wel. Taxi’s met meter rijden alleen in het zuiden van Bali. Blue Bird Taxi is de grote speler daar. In het noorden regel je voor het instappen de ritprijs. High-end is vliegtuig- of helikopterhuur vanuit het vliegveld van Denpasar. Of een 200 hp snelboot naar Lombok. Iedere vissersman wil zijn boot graag aan je verhuren als het wat langzamer mag, de visser krijg je er gratis bij.

Je wilt wandelen? Dat kan ook. In het infoboek staan tal van tochten, van kort tot dagvullend. Vanuit de villa en vanaf verder weg. Kortom je villa is geen plek waar je opgesloten zit, nee de villa is een prima basis om Bali te ontdekken en te genieten van mens en natuur.

wandelen in de vrije natuur
wandelen in de vrije natuur

ook voor je voeten wordt gezorgd
ook voor je voeten wordt gezorgd

Villa Lovina Boeking en Informatie

Meer weten of de Lovina Villa boeken? Stuur een mailtje via het email formulier: Villa Lovina Email

Tot ziens in Bali!

Villa Lovina Noord Bali