Villa Lovina

Villa Lovina, het interieur

Een Thuis ver van Huis. Dat willen we bereiken door een perfect verblijf voor je te zijn hier in het Noorden van Bali. Alle benodigdheden voor een fijne tijd, zijn in de villa aanwezig. De villa is groots van opzet met lekker veel ruimte om je vrij te voelen. Laten we even door het huis lopen en we zien allereerst een hal die kunstzinnig is ingericht.

Slaapkamers en exclusieve badkamers

Rechts, de drie slaapkamers met dikke grote westerse boxspring matrassen op de romantische twee persoons hemel bedden en de luxueuze en exclusieve badkamers. De slaapkamers zijn voorzien van airconditioning en brede openslaande deuren als je liever de natuurlijke nachtelijke verkoeling verkiest. De badkamers hebben ieder 2 wastafels, modern sanitair en een decoratieve douche.

Slaapkamer
Slaapkamer

Living en Keuken

image-106.jpg Living en Keuken

Vervolgens komen we in de grote living met uizicht op de Bali zee. De living is ongeveer 100m2 groot. We zien een monumentale trap naar de 1e verdieping. Daar kunnen we van een heerlijke zeebries genieten bv. tijdens het diner want er staat een ruime eettafel voor 6 personen. In de kleine uurtjes kan je hier ook naar de boten op zee kijken die dan een snoer van lichtjes tonen. In de living is er een nieuwe Satelliet Plasma TV 102cm geplaatst, om Nederlandse TV te kunnen ontvangen en een CD/DVD speler is er ook. Ook een Ipod muziekinstallatie is nieuw met stevige boxen.Een internetvebinding is in de villa aanwezig met een snelle draadloze aansluiting tegen een vergoeding van Euro 20,- per week voor ongelimiteerd gebruik. Een complete keuken vinden we ook op de begane grond verdieping. Er is b.v. een magnetron, een vriezer met ijsblokjes dispenser en een blender om heerlijke sapjes voor je te laten maken.
BVN Nederlandse TV in het buitenland

Villa Interieur
Villa Interieur

Villa Lovina Boeking en Informatie

Meer weten of de Lovina Villa boeken? Stuur een mailtje via het email formulier: Villa Lovina Email

Tot ziens in Bali!

Villa Lovina Noord Bali