Villa Lovina

Tickets en reistips

Dagelijks landen er vluchten uit alle windstreken op het vliegveld Denpasar de hoofdstad van de provincie Bali. Er gaan geen rechtstreekse vluchten vanuit Belgie of Nederland naar Bali. Meestal is er een stop in Kuala Lumpur de hoofdstad van Maleisie, Singapore, Hong Kong of Bangkok. Soms kan de wachttijd worden gebruikt om een bezoek aan de stad te brengen, vaak is daarvoor de wachttijd te kort. Singapore Airlines en Malaysian bieden de citytrip gratis aan voor hun thuishaven.
De meest populaire maatschappij is Singapore Airlines. Iets voordeliger is vaak Malaysian Airways. Vluchten boeken gaat heel goed via het Internet. Kijk op de links op deze pagina voor goede tips. Voordelig vliegen kan ook via Dusseldorff, Londen en Parijs. Wisselen met data kan ook voordeel opleveren bij het boeken.
Een aantal van onze gasten koos ervoor om naar Jakarta te reizen en dan via een fraaie interessante (trein)reis over Java naar Bali te reizen en dan uit te rusten in onze villa. Dat kan, of aanvliegen op Bali en dan de oostelijke eilanden van de archipel bezoeken. Er zijn tal van mogelijkheden.

Links

Villa Lovina Boeking en Informatie

Meer weten of de Lovina Villa boeken? Stuur een mailtje via het email formulier: Villa Lovina Email

Tot ziens in Bali!

Villa Lovina Noord Bali