Villa Lovina

Bali Vakantie - Vraag en Antwoord

1. Wat moet mijn vakantiebudget zijn?

Naast de vliegreis en de huur van de villa zal het je verbazen wat je verblijf hier maar kost. Ketut de kokkin kookt voor € 7,- p.p.per dag de sterren van de hemel voor je. Lokaal vlees is voordelig. Vis b.v. tonijn vers per KILO € 5,- Snacks, fris en snoep kost echt weinig. Toegang tot bezienswaardigheden 0.35 ct. Sarong € 5.00. Een 3-gangen diner met een biertje of een frisje, reken op € 12,- pp. Dan eet je goed. Cocktails doen € 3.50. Vervoer is ook voordelig want de benzine doet zo'n 30 ct de liter!!!!. Zo kunnen we nog even doorgaan maar je verblijf hier in het Noorden zal geen rib uit het lijf zijn. Het zuiden van Bali echter is duurder, drukker en veel chaotischer.

2. Welke (reis)boeken zijn handig?

Lonely planet Bali lonely planet
Rough guide for Indonesia, Bali
Insight guide Bali heel mooi, met veel fraaie foto's
Elisabeth Gilbert; Eten, bidden, beminnen

3. Ik heb een dieet, of een allergie.

Laat ons weten via het info formulier, neem contact met ons op wat je wensen zijn. Wij gaan dan kijken hoe we invulling daaraan kunnen geven.

4. Ik ben vegetarisch dat wil op Bali graag volhouden.

Dat kan. Laat ons vooraf weten wat je wel/niet wil eten dan kan Ketut je kokkin daarmee rekening houden.

5. Ik heb een handicap. Is Villa Lovina dan geschikt voor mij?

Bali is niet zo geschikt voor rolstoel gebruikers. De villa echter is rolstoel vriendelijk door de grote ruimten, brede deuren en er zijn geen drempels. Van de Carport tot in het huis kunnen voorzieningen getroffen worden. Laat ons vooraf weten wat je wensen en noden zijn.

6. Ik hou van fietsen kan ik in Lovina fietsen huren?

Ja. Fietsen in de tropen vereist echter een goede conditie. Het te verkennen gebied wordt ook al snel heuvelachtig. Een scooter huren is meer aan te raden. Na een geweningsdag kan je al snel avontuurlijke tochten maken in de schitterende omgeving.

7. Is er wat te zien aan vogels en vlinders daar in Lovina?

Ja. Wie er oog voor heeft ziet veel verschillende vogels. Zonnevogels en honingvogels zijn wel de mooisten. Vlinders zo groot als zakdoeken vooral in de regentijd.

8 Kan ik goedkoop naar Nederland bellen?

Ja, neem uw mobieltje mee en bel voor ca. 7ct p min. naar de achterblijvers. Skypen kan natuurlijk ook heel goed met de redelijk snelle internetverbinding in de villa.Verwacht echter geen 3G verbinding in het Noorden.
skype

9. Wat is een euro waard in Bali?

Je wordt vast miljonair op Bali, in roepia's dan. Voor € 1,00 krijg je zo'n 12.500 rph. In Lovina kan je pinnen via de ATM cash boxes. Max. per keer op 1 pasje is 2.000.000 rph. wissel koers

Villa Lovina Boeking en Informatie

Meer weten of de Lovina Villa boeken? Stuur een mailtje via het email formulier: Villa Lovina Email

Tot ziens in Bali!

Villa Lovina Noord Bali