Villa Lovina

Handicap en Medische zorg

Voor fysiek gehandicapten is Bali nauwelijks aan te raden. Slechts het zuiden van het eiland komt dan in aanmerking maar dan nog zijn er veel trappen als obstakel te nemen.
Er zijn slechts enkele hotels speciaal geselecteerd voor wie rolstoel echt nodig heeft. Ook onze villa heeft een trap van 4 treden voor het huis.(zie ook de pagina FAQ) Maar voor een aantal bezoekers hoeft dat geen bezwaar te zijn. Indien er speciale verzorging nodig is, laat ons dan weten of wij kunnen helpen. Eventueel is er verpleging tegen meerkosten beschikbaar. De kosten zullen echter een schijntje bedragen van wat u gewend bent.

Misdaad en enge dingen

Op Bali is er zeer weinig misdaad. Da’s gewoon een feit. Ondanks het grote verschil tussen arm en rijk, autonoom en westers komt diefstal nauwelijks voor. Toch is er bij de villa security aanwezig. Security is er in de nachtelijke uren. Buddhi is onze securityman maar draagt geen wapen, mes of knuppel wel een mobieltje. Hij is er als een calamiteit zich aandient. Hij is s’-nachts aanwezig, spreekt Indonesisch en weet wat te doen in case off……..En het verschaft weer werk aan de mensen van Noord Bali. Ook weer belangrijk!!
En toch… bieden wij als service een hotelsafe aan om uw reisdocumenten op te bergen.

Tsunami’s komen niet voor op Noord Bali door de geringe zeediepte. Ook orkanen, typhonen en ander weerkundig onheil komen niet voor.

Enge beesten. Die zijn er niet. Geen slangen. Geen spinnen, wespen, darren, dazen en horzels. Weinig ongedierte dus vanwege het droge klimaat hier aan zee. Soms een mug, een torretje, wat mieren. Maar die doen je niets. Geen schorpioenen, geen grotere enge beesten. Gewone vliegen geven eigenlijk de meeste last maar zelfs dan nog minder als in Nederland.

Bali dat is vakantie op z'n best.

Villa Lovina Boeking en Informatie

Meer weten of de Lovina Villa boeken? Stuur een mailtje via het email formulier: Villa Lovina Email

Tot ziens in Bali!

Villa Lovina Noord Bali