Villa Lovina

Een familiefeest, Honeymoon?

Een vakantiereis kan vaak echt onvergetelijk worden als er tijdens die vakantie iets bijzonders gebeurt. Wij allen van Villa Lovina willen graag nog een hele positieve herinnering toevoegen aan je verblijf op Bali.

Wij kunnen en willen graag van alles voor jullie organiseren. dat kan echt van alles zijn.

Is er misschien een familiefeest, een zilveren bruiloft of een kroonjaar verjaardagsfeest op Bali in de villa te vieren? Wij kunnen dan wij voor life muziek zorgen. De muziekstijl is naar keuze. De band speelt bij de Bale Benong aan zee. Leuk om er een kampvuurtje bij te hebben op het strand? Doen we ook.

Misschien iets meer traditioneels? Een gamelan orkest met dansers en danseressen kunnen ook optreden voor je. Het huis en terras zijn er groot genoeg voor.

Is de reis een honeymoon trip? Ook dan staan we klaar om dat heel bijzonder te maken. Bloemen, veel geurige bloemen op de paden en op de slaapkamer. Een romantisch candlelight diner. Kan ook aan zee. Op je privestrand voor de villa bij het geluid van de ruisende golven. Een prins en prinses erbij die de traditionelen Balineese huwelijks dansen voor je uitvoeren? Het hoort er allemaal bij.

Kortom wij maken van speciale momenten een feest. Villa Lovina is een unieke vakantie Villa.

Party Time

Foto van de band en dansers

een band
een band

dansers
dansers

Meer informatie over Huwelijks reizen en Feesten

Wil je meer weten over onze Bali honeymoon en partyservice?

Meer weten of de Lovina Villa boeken? Stuur een mailtje via het email formulier: Villa Lovina Email

Tot ziens in romantisch Bali!

Villa Lovina Noord Bali