Villa Lovina

Vriendelijke Vakantie Verzorging

Onze vakantie service begint al direct na aankomst op het vliegveld. Onze chauffeur staat gereed met een mooie auto bij het vliegveld en brengt je op kostprijs basis van circa Euro 40,- naar de villa . Een rit van ca. 90 km door een schitterend landschap is de volgende etappe. Eerst het drukke Denpasar dan het groen van het heuvelland. Een stevige beklimming, een lange afdaling naar de Bali zee en dan van Singaraja naar Lovina en onze Villa Lovina. De poort gaat open en daar staat onze staff voor de komende weken tot U dienst.U zult niet teleur gesteld zijn!

Even voorstellen

image-83.jpg Even voorstellen

Ketut de kok, Idah die voor het huishouden zorgt, Samsul de tuinman en Buddhi de security man. Zij gaan er voor zorgen dat het je aan niets zal ontbreken.
Ze koken, doen boodschappen, wassen, strijken, kortom doen die dingen die je liever niet doet als je vakantie viert.

Een welkomstdrankje, een welkomstpakket, een diner en de volgende morgen een ontbijt horen allemaal bij die service. Ook verbruik van gas, kraanwater, drinkwater en electra is in de huurprijs inbegrepen bij normaal verbruik. Wij gaan ervan uit dat gedurende de dag en bij niet gebruik van de slaapkamers de ac's uitgezet worden ook in het belang van het milieu! Wij hebben daartoe ook onze staff ingelicht.
Normaal verbruik ligt rond de Euro 6,00 per dag

Vakantie zonder zorgen

image-56.jpg Vakantie zonder zorgen

Een vliegreis is vermoeiend en inkopen direct na aankomst te doen is geen pretje in een onbekende omgeving. Dat doen wij dus.
Jullie gaan relaxen, wij zorgen voor de drankjes, avondkoffie wordt geserveerd, een late massage of zwemmen in het naakte maanlicht, het kan allemaal. Van de vroege morgen, jij bepaalt hoe laat, tot de late avond staan je mensen klaar om service met een glimlach te geven. Deze bediening en bijna onbegrensde service zijn werkelijk enig. Villa Lovina is de ideale vakantie villa.

Met kleine kinderen naar de Villa.

image-101.jpg Met kleine kinderen naar de Villa.

Kleine reizigers zijn ook welkom in Villa Lovina.
De villa beschikt naast de bestaande 4 pers. bezetting met op verzoek en tegen geringe extra betaling over een kindermeisje, Kadek, om op de kleine te passen, zodat de ouders optimaal van hun rust kunnen genieten. Voor de villa is een strandje om heerlijk zorgeloos te kunnen spelen. Er is speelgoed ook voor in en om het zwembad en we kunnen zorgen voor kinderbedje(s) en een kinder eetstoel tegen een kleine vergoeding.
Het strand loopt zeer geleidelijk af en er zijn geen scherpe riffen van koraal in de directe nabijheid. Wel adviseren wij om water schoentjes mee te brengen.

Kortom deze verzorging is uniek te noemen en kost een luttel bedrag
per dag. Vraag ons eventueel om meer informatie.

Tafel met tropisch fruit
Tafel met tropisch fruit

Villa Lovina Boeking en Informatie

Meer weten of de Lovina Villa boeken? Stuur een mailtje via het email formulier: Villa Lovina Email

Tot ziens in Bali!

Villa Lovina Noord Bali