Villa Lovina

Relaxen en Yoga

image-44.jpg Relaxen en Yoga

Bij vakantie hoort relaxen en je kunt niet beter relaxen dan tijdens een massage. Villa Lovina verzorgt heerlijke massage aan huis. Comfortabel op de Bale Benong aan de Bali Zee gelegen kan je een intensieve massage ondergaan met exotische olien van bijvoorbeeld de frangipani of chempaka. Een complete massage neemt ca. een tot anderhalf uur in beslag. Ook manicure en pedicure kunnen verzorgd worden aan huis. Even Idah vragen en het komt voor elkaar. De kosten zijn te verwaarlozen en niet met Nederland te vergelijken. Daarom doen!!

Zenhotel in Lokapaksa, 15 km van Lovina verzorgt tegen $ prijzen massages op basis van ayurveda. Er zijn o.a bloemenbaden. Een middagvullend programma wacht je daar. Een aanrader voor wie lichaam en geest belangrijk acht.

Bali, de zee en de tuin met het private karakter van de Villa nodigen uit om aan Yoga te doen. Een yoga guru komt langs en de oefeningen kunnen beginnen. Heerlijk met een verkoelend zeebriesje toch ontspannende inspanningen te doen.

Maar misschien kies je toch om lekker "thuis" te blijven in je eigen heerlijke zwembad en prive strand.(Bijna) Alles kan bij Villa Lovina....

Relax aan het Strand
Relax aan het Strand

Villa Lovina Boeking en Informatie

Meer weten of de Lovina Villa boeken? Stuur een mailtje via het email formulier: Villa Lovina Email

Tot ziens in Bali!

Villa Lovina Noord Bali